Број на мислења : 165 Age : 33 Localisation : Струмица Registration date : 2007-04-21
Предмет: Бисери Пон Апр 23, 2007 1:08 am
кажете некој интересни бисери кои сте ги слушнале Земјата е центар на Светот Остриот поглед на слепиот индијанец И така се загледувам во чадот и почна да излегува дим Автобус на куси ракави Кокошка со пломбиран заб И бравата е дел од вратата!
Последната промена е направена од на Вто Апр 24, 2007 1:39 am. Мислењето е променето 1 пати
<<<VIRUS>>
Број на мислења : 39 Age : 64 Localisation : NEVERLAND Registration date : 2007-04-20
Предмет: Re: Бисери Пон Апр 23, 2007 1:34 pm
пред една година една професорка од Гимназијата остава две деца на полагање и им вика..деца знаете дека сакам да поминате за де не понавлате и да знаете дека баш ме брига за вашите бриги
САФ Ѕвер или Револуционер модератор
Број на мислења : 101 Age : 32 Registration date : 2007-04-21
Предмет: Re: Бисери Пон Апр 23, 2007 11:56 pm
мртва баба скока на федере сувата крпа на дното на морето Zima e. Denovi жeшki. Жiv mrtovec na koњ java peшki. Neшto temno se beleeшe. Mlad starec so kratkodolga brada do pojasot sedeшe na drven kamen. I gledajќi go zajdisonceto шo izgrevaшe budno, razмisluvaшe dali STAKLOTO E ЏAM. ( малце на терсене е напишано , али копирано е затава..ме мрзеше да ви пишам )
Babarajo_Qc модератор
Број на мислења : 165 Age : 33 Localisation : Струмица Registration date : 2007-04-21
Предмет: Re: Бисери Вто Апр 24, 2007 1:41 am
САФ Ѕвер или Револуционер напиша:
мртва баба скока на федере сувата крпа на дното на морето Zima e. Denovi жeшki. Жiv mrtovec na koњ java peшki. Neшto temno se beleeшe. Mlad starec so kratkodolga brada do pojasot sedeшe na drven kamen. I gledajќi go zajdisonceto шo izgrevaшe budno, razмisluvaшe dali STAKLOTO E ЏAM. ( малце на терсене е напишано , али копирано е затава..ме мрзеше да ви пишам )
во секој случај многу интересно
САФ Ѕвер или Револуционер модератор
Број на мислења : 101 Age : 32 Registration date : 2007-04-21
Предмет: Re: Бисери Вто Апр 24, 2007 11:13 am
Babarajo_Qc напиша:
во секој случај многу интересно
фала на коменатрот никола.....го ценам твоето мислење
Slobilicious
Број на мислења : 125 Age : 32 Localisation : Струмица Registration date : 2007-04-22
Предмет: Re: Бисери Вто Апр 24, 2007 11:29 am
najsmex biser mi e taj na klasnata... vika : DECA U SREDA KE PRAAME IZNENADEN TEST GEOGRAFIJA... axxx krizi u zivoto !
Simona™
Број на мислења : 103 Age : 32 Localisation : Strumica Registration date : 2007-04-21
Предмет: Re: Бисери Вто Апр 24, 2007 6:59 pm
Slobilicious напиша:
najsmex biser mi e taj na klasnata... vika : DECA U SREDA KE PRAAME IZNENADEN TEST GEOGRAFIJA... axxx krizi u zivoto !
абе не е до неа толко и е акло ... стара жена шо сакаш ...
Babarajo_Qc модератор
Предмет: Re: Бисери Пет Апр 27, 2007 1:20 am
друштво за инвалиди - ШПРИНТ друштво за слепи - СОКОЛОВО ОКО
Slobilicious
Број на мислења : 125 Age : 32 Localisation : Струмица Registration date : 2007-04-22
Предмет: Re: Бисери Пет Апр 27, 2007 1:42 pm